Allround installatiebureau AVC

AVC is een allround-installatiebureau dat steeds tot uw dienst staat om u uit de nood te helpen. Denkt u aan:

  • gasinstallaties (denk aan het installeren van apparaten op gas, vaatwassers en boilers).
  • sanitairinstallaties (bijvoorbeeld de installatie, herstelling en/of onderhoud aan rioolleidingen).
  • verwarmingsinstallaties (instellen, aanleggen en onderhoud aan de boiler of cv-ketel).

Sanitaire installaties AVC

Voor herstellingen en vervangingen van uw sanitair staan de vakmensen van onze technische ploeg steeds tot uw dienst. Ook voor kleinere werken zoals het vervangen van een lekkende kraan komen wij graag bij u langs. Het vervangen van kraanwerken is een aanrader als u eens een andere look aan uw badkamer wilt geven.

AVC werkt zowel voor particulieren én zakelijke klanten

AVC staat tot uw dienst voor herstellingen en vervangingen van sanitair. Of u nu een eenpersoonshuishouden hebt of een grote multinational runt: voor beiden zet AVC zich voor de volle 100 procent in. Voor grote projecten werkt AVC samen met verschillende kleine installatiebedrijven. Al deze bedrijven kennen wij persoonlijk waardoor wij efficiënt en effectief samenwerken.

Partners voor grote projecten

Veel van de installatiebedrijven waarmee AVC samenwerkt, worden geleid door installateurs die jarenlang bij ons stage hebben gelopen. Niet alleen kunt u dus op aan van een goede samenwerking ook bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Uiteraard spreekt onze zaakvoerder (of de vertegenwoordiger die bij u langs is geweest) alles goed door met onze collega’s, zodat zij precies weten wat zij moeten doen als zij bij u thuis zijn. Zo werken wij altijd efficiënt. Voor particulieren gaat de zaakvoerder van AVC of een van zijn negen vertegenwoordigers langs bij de klant aan huis om de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

installatie sanitair detailafwerking wasbakken
© Copyright 2017 AVC by Searchtrends | Disclaimer | Privacy