Loodgieter Antwerpen en omstreken

Bent u op zoek naar een loodgieter in Antwerpen, Wilrijk, Merksem, Schoten, Deurne, Berchem, Zwijndrecht of Edegem? Dan bent u bij AVC aan het juiste adres.

U komt in de meeste gevallen pas met een loodgietersbedrijf in aanraking als u dringend een loodgieter nodig heeft. Bijvoorbeeld als uw afvoer verstopt zit of de boiler niet meer goed warm wordt. AVC is een loodgieter die steeds tot uw dienst staat om u uit de nood te helpen.

Spoedherstelling

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Bel onze wachtdienst op telefoonnummer

03 236 40 07!

Loodgieter Antwerpen en omstreken

Regelmatige en eenmalige werkzaamheden loodgieter

AVC is een vakkundige loodgieter in Antwerpen. Regelmatige werkzaamheden van AVC zijn het herstellen van ontstoppingen zoals een verstopte afvoer in uw keuken of badkamer en reparaties aan het riool.

Ook de installatie en het onderhoud van rioleringen behoort daartoe. Tevens verricht een loodgieter zoals AVC belangrijke werkzaamheden bij het bouwen of verbouwen van een huis. Denk aan het aanleggen van de riolerings-, gas- en waterleidingen. Naast het jaarlijkse onderhoud en het verhelpen van verstoppingen kunt u onze loodgieters ook inschakelen:

  • als u last heeft van een nare rioollucht: met behulp van rookdetectie lossen wij het stankprobleem op;
  • bij het verhelpen van lekkages aan uw daken en dakgoten: Met behulp van camera inspectie en/of onze warmtebeeldcamere sporen wij lekkages snel en eenvoudig op;
  • bij het schoonmaken van uw daken: Regelmatig onderhoud voorkomt verstopping en lekkages.

Voordeel loodgieter van AVC

De keuze voor een loodgieter van AVC biedt u veel voordelen. Omdat AVC al jaren samenwerkt met verschillende installatiebureaus hoeft u voor verschillende werkzaamheden alleen AVC in te schakelen. Dat scheelt u tijd omdat u geen beroep hoeft te doen op verschillende bedrijven. Daarnaast beschikt AVC over een eigen groothandel. Niet alleen betekent dat u gunstige prijzen voor onze materialen krijgt, ook beschikken wij over een ruim assortiment.

Woont u in Antwerpen, Wilrijk, Merksem, Schoten, Deurne, Berchem, Zwijndrecht en Edegem en zoekt u een professioneel en ervaren loodgieter? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.
© Copyright 2017 AVC by Searchtrends | Disclaimer | Privacy